Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Történetek faszveréshez - Az albérlő

2013.08.07. 12:30 :: Fege

Gábor 19 éves, frissen érettségizett. Továbbtanulási céllal Budapest felé vette az irányt, ahol kolesz helyett egy albérletbe sodorta a sors. Már tini kora óta szerette a szép farkakat, így tervei között szerepelt, hogy a legénylakásán majd egy-két órát idegen farkak társaságában tölt. Sajnos ez a vágya nem igazán válhatott valóra, mert egy főbérlős albérletbe sikerült bevennie magát. A főbérlő egy rendesnek tűnő 50-es asszony volt, vele osztozott a ház közös helyiségein.

Teltek-múltak a hetek, így nagyjából már sikerült kiismernie a főbérlő nénit, s vele együtt annak egyetlen egy élő rokonát a lányát, és annak családját. Kiderült, hogy a lányának két házassága volt, az egyikből született egy lánya, a jelenlegiből pedig egy kisfia. A nő új (idősebb) férjének is volt egy előző házasságból hozott fia, Tibi, aki már 16 éves.

Amikor a család hétvégente összeült, Gábor előszeretettel nézegette a házban bóklászó Tibit. Gábor érezte, hogy Tibor is fogékony a homo témára. Ahogy a fiatal srác járkált, ahogy gesztikulált, tisztán látszódott rajta, hogy zsigerből kívánja a faszt. Gábor néhány alkalommal kileste a srácot és az emlékezetébe véste, hogy percekkel később a szobája magányosságában a fiatal srác emlékképeire csavarja ki a farkát. Minden egyes alkalommal heves zihálás közepette, orbitálisan nagy magömlésekkel ünnepelte meg Tibor látványát.

Egy késő őszi, pénteki nap délutánján aztán valami érdekes dolog történt. Gábor a mosókonyhába igyekezett, hogy - jobb híján - jól megtömje a mosógépet. No, nem a farkát, csak a koszos boxereit és gatyáit rakta bele. Egyszer csak az ismeretlen-ismerős, Tibor toppant be az ajtón. Gábor egy pillanatra azt sem tudta hol van, úgy megijedt. Esélye sem volt felocsúdni a meglepetésből, mert Tibi váratlanul elé térdelt és elkezdte a nadrágon keresztül a mogyoróit simogatni.

- Hát, te meg mi a faszt csinálsz? - kérdezte Gábor.
- Simogatom a pöcsödet. - közölte szemtelen vigyorral az arcán Tibi.
- Azt érzem, de minek köszönhetem ezt a megtiszteltetést?
- Tudod, nem csak neked vannak szemeid. Már kezdetektől fogva tetszettél nekem. Nem láttad, hogyan kellettem magam előtted?
- De láttam én, csak nem gondoltam volna, hogy ez ennyire tudatos jelzés lett volna felém.
- Te kis butus, már hetek óta rád verem esténként a farkamat.
- És most akkor, mihez kezdünk? - érdeklődik Gábor.
- Most te szépen hátradőlsz és élvezed, ahogyan leszopom a faszodat. - válaszolta a gecire éhes Tibor.

Tibor szépen lehámozza Gábor ruháit, mígnem csak a feszes boxer marad rajta. Hogy az idősebb srácot kínozza egy kicsit, Tibi elkezdi nyalogatni Gábor mellkasát, de ez nem tetszik az alfahímnek. Gábor egy határozott mozdulattal letolja az alsóját és Tibor fejét a lankadt pöcséhez nyomja.

- Kapd be tövig a faszom! - parancsolja meg Gábor.

Tibi elkezdi a még petyhüdt kéjrudat a szájába venni. A kis pöcs tényleg egészen a szájába fér, de érzi, ahogy Gábor fasza egyre jobban megdagad, és egyre kevesebb része marad a szájában. Ennek hatására a makkot kezdi szívni, úgy ahogy még egy porszívó is megirigyelné. Gábor fasza már-már szétdurran a kényeztetéstől, de Tibor fokozza az izgalmakat. A dagadt makk tövét kezdi el nyalogatni, dörzsölgetni, amire aztán Gábor heves baszó mozdulatokkal reagál. Addig bassza szájon Tibit, míg végül bele élvez a fiatal srác szájába. Tibor nem győzi nyelni Gábor irdatlan mennyiségű ondóját, csaknem cigányútra szalad a torkán. Szerencsére azért megbirkózik a hatalmas adag gecivel, és bőszen lenyeli mindet. Ahogyan az éhes kiskölykök az anyjuk csöcseit, úgy nyalogatja Tibi is Gábor meredező faszát, geci után kutatva.

Mikor már végre összeszedte magát a két srác, Gábor egy kérdést intéz Tibi felé:

- Jövőhéten ugyanitt?
- Persze, de remélem akkor már egy másik lyukamon is elveszed a szüzességem! - mosolygott ravaszul Tibi.

CC logo.png

Szólj hozzá!

Címkék: Történet Faszveréshez Fasz

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr715445076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása