Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Internet Sexplorer

2013.08.21. 12:30 :: Fege

Rövid tippek a netes pornózáshoz.
 

Nem mindenki kocka, így nem árt, ha az alapvető beállításokon végigrágjuk magunkat. Így már valószínűleg nyugodtabban ülhetünk majd le egy jó kis homopornó elé. Természetesen az alábbi útmutatás csak tájékoztató jellegű! A teljesítményt és hatásfokot nagyban befolyásolja a használt konfiguráció. Jómagam nem vagyok apple buzi. Életemben nem használtam Mac-et, így almások sajnos kevésbé fogják értékelhetőnek találni a tippeket. A nyílt forráskódú op.rendszerek szintén nem tartoznak az érdeklődési körömbe, szóval ők is kimaradnak a jóból. (Viszont, ők nagyobb valószínűséggel értenek is a gépükhöz. :)

Mielőtt on-line keresnénk az élvezeteket, tegyük meg az alábbi lépéseket:

#1 Vírusirtó Lehet fizetős vagy ingyenes, tök mindegy, de valamit használj! (Avast, Nod, Norton, faszom tudja mik vannak még.) Én Avast-ot használok.

#2 Tűzfal Nem elegendő kizárólag a Windows beépített tűzfalára támaszkodni. Szerezz be egy megfelelő programot! Én ZoneAlarm-ot használok.

#3 Böngésző Hogy melyik böngésző a legjobb, nem tudjuk. Senki se higgye el azt a bullshit halmazt, amit a készítők saját termékeikről állítanak. Mindegyik sebezhető valamilyen formában. A lényeg, hogy tartsd naprakészen és élvezd a használatát! Elárulom a titkomat :) Azért is lett a poszt címe Internet Sexplorer, mert én pornózáshoz, chateléshez, meg ilyenekhez Internet Explorer-t használok. Normál esetben Firefox-al nyomulok, de ha buzuláshoz van kedvem, áttérek a másikra. Hogy miért? Mert bizonyos helyekre be vagyok jelentkezve FF-el és nincs kedvem ki-be jelentkezgetni oldalakról, meg az előzményeket sem szeretném kitörölni. Viszont az IE-t úgy állítottam be, hogy minden bezárásnál törölje a böngészési előzményeket, így még véletlenül sem kerülhetek később kellemetlen helyzetbe. Persze van már egy ún. "privát böngészés" opció a böngészőkben, de ezt a rendszert még jóval ezek felbukkanása előtt vezettem be. A megszokás nagy úr :) Magyarul azt ajánlom, hogy te is dolgozz ki valami hasonló rendszert. Egyik böngészőt erre, a másikat meg arra használd.

#4 Beviteli perifériák Kamera és mikrofon. Amikor az első laptopomat vettem, sajnálattal konstatáltam, hogy kéretlenül egy idióta kamerát építettek a kávájába. Az volt ez első dolgom, hogy ezt leragasszam. Szerencsére fekete a gép, így egy fekete szigszalaggal könnyen eltüntettem a kis bestiát. A mikrofont meg letiltottam a Vezérlőpulton. Utólag kiderült tök feleslegesen, mert olyan szar a minősége, hogy csak na. Ezekre azért van szükség, hogy egy weblap látogatása során a csúnya, rossz bácsik ne vegyék fel azt, ahogy a gép előtt vered a farkad. Meg más okból kifolyólag is szerencsés ezeket a lépéseket megtenni.

#5 Bővítmények Java alapú chat felületekkel nem játszunk! Ha van Java a gépeden - és létfontosságú programhoz nem kell -, akkor töröld le azonnal! Elég lesz neked a You Tube által rád kényszerített Adobe Flash Player is. Ez a program kérdezi meg tőled rendszerint, webfelületes video chat előtt, hogy engedélyezed-e a kamerát és mikrofont :)

Azt hiszem ennyi. Ha kérdés van nyugodtan írjatok, vagy használjátok kiindulási pontnak ezt a cikket és a google-t!

Szólj hozzá!

Címkék: Chat Pornó Tippek

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr455445591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása