Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Kellékeink

2013.08.03. 19:31 :: Fege

Mik a férfiak legfontosabb dolgai?
 

Most nem csak a meleg srácokra korlátozódik az írás... Minden férfiember érintett a témában. Neked mik a legfontosabb cuccaid? Hármat mondhatsz, és utána nem visszakozhatsz! Na, jól gondold meg! Mi az a három tárgy, ami számodra az alap dolgok közé tartozik?

Sokan most arra gondolhattatok, hogy mobil, pénztárca, deo, vagy ezekhez hasonló. De nem, rossz helyen matattatok. Véleményem szerint egy férfinek, a három legfontosabb (alapvető) kellékének az alsóját, egy csomag kotont és a farkát kell tekintenie.

Farok nélkül nem lennénk férfiak. Ez nem vitás. A második a jó alsó. Baszhatod, ha nincs egy kényelmes darabod, mert az az egész napodat elkúrja. S, nem csak hogy a kedved szar tőle, hanem még a farkadra is szar hatással lehet, szóval ez igen csak fontos. A harmadik meg a biztonság. Ha kanos vagy, akkor is védd a vessződ! Tökmindegy kivel csinálod, s milyen hevesen kívánod, húzz fel egy rohadt kotont, mert sok kellemetlen órát (évet) megspórolhat az életedben!

Ha másképp közelítjük meg a dolgot, akkor meg: kell egy anyaszült meztelenre lecsupaszított férfi. Add hozzá az előbbi három dolgot. Fasz meg van, tehát férfi. Alsó meg van, tehát már közösségbe engedhető (ha máshova nem is, de uszodába, strandra mindenképp). Mint tudjuk, ha közösség, akkor dugás. Ha van egy dönthető embertárs, akkor baszd meg, de csak is ésszel, ezért elő azzal a kotonnal! Nem mellesleg meg ez a három alapdolog teljesen kényelmesen elfér rajtunk. A kotont meg - ha tényleg nincs más rajtad - berakhatod az alsódba (normál boxer esetében a gumírozásnál fogatod meg).

Természetesen gondolhatunk még a higiéniára (víz, tusfürdő, deo, borotva, gyanta, tiszta ruhák, stb...), de a fenti három dolog mégis csak a legalapabb, egy kívánatos férfihoz.

Szólj hozzá!

Címkék: Cikkek Hetero

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr755422698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása