Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Anál, vagy kanál?

2013.07.30. 21:15 :: Fege

Esetleg análkanál...

Gyors sztori: Egy szép napon csak úgy, eszembe jutott ez a hülye (nem)szó, hogy análkanál. Tök viccesnek tartottam, mondtam is egyik ismimnek, hogy milyen hülyeség ütött szeget a fejemben. Jót röhögtünk rajta. Majd a következő hetekben ismét feltűnt, és nem ment ki a fejemből. Hát mondom baszd meg, akkor is rákeresek. És, hát... google segít :D

Szóval a buzik legnagyobb, szent dolgáról lesz szó. Az on-line pornóról. Kezdő köcsög beüti a keresőbe, hogy gay porn. (Mondjuk az edukáltabb fajta, mert tudja, hogy magyar kereséssel úgy is szart kap a pofájába.) Majd variálgatja a young, hard, orgasm, jerk off meg hasonló kifejezésekkel. Úgy jó fél évig ki is húzza ezzel a típusú ejakulátorral. Majd mikor már hozzászokott, és minden ingyen faszverést és szopatást végig nézett, akkor jön az újabb ihlet, hogy mi lenne, ha az "élőben" faktort is hozzáadnánk a témához?! MSN, meg Skype még túl rizikós. Meg mégis kivel csinálhatná ezeken a platformokon? Ha lenne egy értelmes - arra alkalmas ember -, akkor valószínűleg nem kamera előtt vernék a faszukat, hanem megoldanák valahogy a valódi szopatást.

Ide bizony valami más kell. De mégis mi a bré? A meleg fórumok legaljára túrva, meg is leljük a választ. Chat. Baszd meg, nem a chat.hu! Nem... Chatroulett. Fasza. Megy az örömködés meg minden. Biztonsági lépések megtétele (vírusirtó, tűzfal, szigszalag a cam-on, mikrofon letiltása) után, bátran nyomsz egy START! gombot. Flash Player kell. Baszod. Jó, meg van az is. És... Szia idős bácsika! Halihó csajszikák! Hy, te igen nagyra nőtt, szőrös pedó maci! Áhhhh, és végre! Isten hozott formás farkú, szép hasú korombeli idegen. Kérlek, hadd nézzem végig, onanizálásod minden momentumát! *Rendszerüzenet: Új partner keresése* Na, baszd az anyád! Ja, hogy még le van takarva a kamerám?! Hát jó, bár kicsit szégyenlős vagyok, meg a szívem is kiesik a helyéről izgalmamban, de leveszem. De csak és kizárólag a boxerem, meg az abból kilógó farkam lehet a képben! Most már biztos jó lesz...

Hát, nem annyira. Elsőre még kicsit fura, hogy nem találsz senkit, akivel kiverhetnéd, de most még pluszban ott van az érzés, hogy idegen férfiak nézik, hogyan sajtolod ki a farkadból az aznapi krémsajtot. Gyorsan el is sülsz, meg minden. A következő néhány alakalommal még esetleg kapsz is egy két bókot (tumbs up, vagy egy elsimerő mosoly stb...), de lassan ez a szórakozás is csak egy nagy noname faszveréssel lesz egyenlő.

Most megint mivel tegyem élvezetesebbé a buziságomat? Ismerkedj baszd meg, ismerkedj! Netes fórumon...

5 komment

Címkék: Chat Cikkek Pornó Ismerkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr455421975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillaberk 2013.07.30. 23:24:30

Van egy meleg barátom. Nem úgy a barátom, hogy járunk, hanem sok éve ismerjük egymást. Szokott panaszkodni, hogy két ismeretsége között évek telnek el, mert nagyon nehezen lehet találni valakit. Múltkor panaszkodott és mutattam neki egy ilyen oldalt. Ki is próbálta és a férfi szobákból elzavarták, hogy ők nőt várnak. Neked nem volt ilyen élményed?

Fege 2013.07.30. 23:52:01

Már mint webcam-chat oldalt vagy fórumot ajánlottál neki?

A fórumos ismerkedésről szerzett tapasztalatokról később írok még egy bejegyzést. De annyit már most elmondhatok, hogy fórumon még nem küldtek el anyámba.

A chat-es megoldással pedig szintúgy nem volt ilyen jellegű problémám. Ott tényleg csak meleg/bi vagy Isten tudja milyen beállítottságú férfiemberek vannak. Ha valaki nem tetszik, akkor NEXT és kész. Meg mondjuk ott (ha jól csinálod) nem is kell sokat beszélni. Habár az a megoldás nem is tartós kapcsolat keresésére való ;P

csillaberk 2013.07.31. 18:21:51

@Fege: chatet ajánlottam neki, hátha enyhíti a hiányérzetét. Hirtelen és rossz ötlet volt. A fórummal megjárta, de nem csalódott, viszont nem akarok a bejegyzésed elé menni. Ha majd írsz a fórumokról, esetleg oda leírom (2 mondat).
Nagyon várom a bejegyzést :)

Fege 2013.07.31. 22:04:23

@csillaberk: Ma minden energiámat az oldal kinézetébe és egyéb háttér munkákba fektettem. Sajnos a fórumos társkeresés problémaköréről való értekezésem még várat magára. :S De aggódni nem kell, a címe már meg van :D

csillaberk 2013.08.01. 16:30:33

@Fege: Lelkesen és nagy türelemmel várok,
ne aggódj :)
süti beállítások módosítása