Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

A fórumos ismerkedés kora

2013.08.01. 18:30 :: Fege

Nem ez a legjobb, melegeknek szánt ismerkedési forma, manapság mégis virágkorát éli különböző oldalakon. Olyannyira, hogy egyes helyeken a teljesen heterónak tűnő témát már bi/meleg hozzászólok uralják. Hogy mi a baj ezzel az ismerkedési formával, azon túl, hogy igénytelennek hat? Lent részletezem.

A melegségükkel passzív módon ismerkedő fiúk első lépéseit már felületesen körbejártuk egy régebbi bejegyzésben. Miután kitörtek az előzőekben részletezett fázisból, szintet szeretnének ugrani. Erre elsődlegesen a fórumok felületeit használják, viszont itt rögtön ketté is szakad a téma. A legtöbben ugyanis "csak kipróbálási célból" szeretnének partnert találni, mások viszont a lelki társukat kezdik el így keresni.

Hogy miért fórumon? Mert az viszonylagos biztonságot ad mindenkinek, de főleg azoknak, akik kipróbálják a buzulást. Mert itt ugye nagy valószínűséggel nem fog szembetalálkozni egyik ismerősével sem. A párkeresők pedig egy nagyobb merítésből szemezgethetnek, mint bármelyik másik társkeresőn, mivel itt nem kell adatlapokkal és profilképekkel szarakodni.

Ezek után remélhetőleg mindenki látja miért is igénytelen módszer ez a társkeresésre. Azért, mert egy nem kifejezetten meleg társkeresésre létrehozott topikban, igen böszmén veszi ki magát a sok "leszopnám a farkad; XVI. ker.-ben holnap kettőkor ki ér rá?" üzenet. Érdekes megnézni csak az Index Fórumot. Ott nagyjából 10-15 topik van, ami eredeti célja nem a melegség kitárgyalása/hirdetése lenne, hanem csak és kizárólag a férfiúi hiúság kifejező eszközeként lett létrehozva. (Például: milyen alsó van rajtad?; az én makkom, stb...)

Ha viszont az okos buzinak sikerül magára valamit is adnia, akkor csak az erre specializálódott topikokba ír. Persze azért ezekbe is beszivárognak azok az igénytelenek, akiknek minden mindegy, csak faszt lássanak. És itt születik meg a téma másik fő buktatója, a hamis profilozás (kamureg ;).

Megírod a legmegfelelőbb topikba a társkereső hirdetésed és várod, hogy a kamu e-mail címedre megérkezzen a másik fél irománya. Hihetetlen, de másnap már 3-4 különböző címről küldött ismerkedős mail fogad. Ha a topik hozzászólásában nem tisztáztad az alapokat, akkor most jó eséllyel a négy levélből kettőt 60 év feletti férfiember írta. Na ők azok, akikkel nagyon nem tudsz mit kezdeni. Max, ha beszélgethetnéked támad, akkor közülük az egyik alkalmas lehet erre a feladatra, a másik viszont kibaszott biztos, hogy a vesédet akarja eladni. A másik két mailt pedig egy személy írta, csak hát ugye tesztelni akar és két embernek adja el magát.

Tesztelni? Bezony, mert ha nem vagy teljesen hülye, akkor teszteled a másikat, hogy igazat mond-e. Ha igen, akkor az egyik írását abbahagyod, a másikon meg tovább beszélgetsz a kiszemelttel. Ezen nem kell megsértődni, sőt, ha valaki ezt teszi veled, akkor az már biztató jel, mert... (nem teljesen hülye, mint azt fentebb írtam :)

A következő napokban még beérkezhetnek levelek, amik közül a legtöbb valószínűleg annyit tartalmaz, hogy "Én is Röcsöge-alsó 3 lakos vagyok! Ismizzünk!" Hát, ismizz baszd meg, de ne velem. Az ilyenekre való válaszolgatás teljesen felesleges, mert ezeket olyanok írják, akik max leszopnak a sikátorban, vagy teleélvezik a segged AIDS-es gecivel és szarban hagynak. A legrosszabb esetben pedig, merőben más tervei lennének veled, mint az te elsőre képzeled. Ha meg még sem ez a fajta írta, akkor a továbbiakban sem fog sokkal többet írni magáról, és mindent fogtok csinálni, csak ismerkedni nem. Aztán valamelyikőtök megunja és nem ír tovább.

Van olyan eset is, ami már kezd az ideális felálláshoz közelíteni. Élvezitek egymás írásait, mindenki begerjed a másikra, aztán megbeszélitek a képcserét. A faszotokról lőtt képektől leggyakrabban tovább juttok az egész alakos képekig, majd az arcképig. Itt viszont az esetek túlnyomó részében, már megint falba ütközöl, mert valamelyikőtöknek a másik kurvára nem jön be, és mivel nem zsákkal a fejeteken akartok találkozgatni, ezért hagyjátok a másikat a francba. (És akkor még nem is esett szó arról, hogy valaki a net legsötétebb bugyraiban keresgél jóképű srácokról fotókat és azzal adja el magát. Viszont ezeket google képkeresővel és józan paraszti ésszel kiszűrheted.)

A leges-leges-legvégső esetben pedig mákod van, mert minden klappol és észre sem veszed, de már egymás faszát rángatjátok egy idegen helyen, és egyikőtökben sincs félelem. Persze, azért nem ennyire egyszerű a fórumos ismerkedés buktatóinak bemutatása, de remek kiinduló pont ahhoz, hogyha ezen törnéd a fejed, akkor lebeszéld magad erről, és megkíméld magad a hónapokig tartó mailezgetésektől.

2 komment

Címkék: Cikkek Ismerkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr35436379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillaberk 2013.08.01. 20:48:39

Ez érdekes volt, nem tudtam, hogy a fórumos ismerkedésnek van ilyen buktatója, hogy bácsik, meg duplikált emberek.
A máshol már említett barátom története semmi ehhez képest. Neki a fórumos ismerkedés azért okozott csalódást, mert két típust ismert meg. Az egyik a levelezőt, aki soha nem akar találkozni. A másik meg az a közvetlen, gyakorlatias szemlélet: hétfő 14,00, Westend n-edik emelet wc. A barátom ettől rosszul lett, hogy egy wc-ben, a falon lévő lyukba dugja be és valaki majd elintézi, vagy fordítva. Tudom, hogy ez sokaknak izgalmas, biztos van benne jó dolog, de undorítónak érezte.
A végén találkozott egy fiúval, elment a lakására, de a fiú megmondta, hogy nem szimpatikus neki, így nem lett belőle semmi. Hetek múlva visszahívta, hogy egy egészségügyi sz*pásra felugorhatna. Nem ment. Vagyis ezt állította nekem :)

Fege 2013.08.05. 23:59:14

Nem csodálom, hogy undorítónak érezte. Nem mindenkinek van gyomra ilyenhez, szerencsére :)

Persze rengetegen verik erre a faszukat, mert izgalmas, de azért egy idegennel mégis csak vigyázzunk már...

Egészségügyi szopás :D Ez kellemesen hangzik :P
süti beállítások módosítása