Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Miért utálják a buzikat? I.

2013.08.04. 10:56 :: Fege

Mert nem csak a saját fasza érdekli...
 

Ókori rómaiak, görögök. Mindig mindenki ezzel jön. Ha régebben el tudták fogadni a bi/meleg életstílust, akkor manapság miért nem? Mert jött az egyház, baszd meg. Valószínűleg vallásos beállítottságú emberek a halálba fognak a lentiekért kívánni, de akkor is leírom.

A vallás (több évszázad óta létező formájában) egy nagy határ szar. Az emberek befolyásolására létrehozott szervezet(ek). Itt most elsősorban a keresztény világra gondolok, de szabadon bővíthető további vallásokkal. Jó magam hiszek spirituális, természetfeletti dolgokban, éppen ezért nem szeretek lehülyézni valakit világnézete miatt, viszont a mély vallásosság az, amit nem tudok tolerálni.

Hogy a faszba lehet valaki agyilag annyira zokni, hogy önszántából aláveti magát egy olyan vallás kötöttségeinek, ami arra épül, hogy ne gondolkozz; hidd el, hogy ha valaki azt mondja, hogy ez így volt, akkor az úgy is volt. Miért akarná Isten azt, hogy ne kutakodjunk a minket körülvevő világban? Ha igazán büszke ránk, teremtményeire, akkor tanításai is arról kellene, hogy szóljanak, hogy kutass, fedezz fel, gondolkodj!

Ezzel szemben, az egyház mindig is a kutatás és fejlődés útjában állt. Inkvizíció meg van?! Égessünk el olyanokat, akik kicsit is másképp közelítik meg a mindennapi dolgokat. Terjesszük az igét, hogy aki nem hisz az általunk létrehozott normákban, azt biztosan az ördög kerítette hatalmába. És itt jön a melegség. Szeretet uralkodjon család- és felebaráti körökben, ugyanakkor nem mindegy, hogy kik között milyen formában és mennyiségben. (Mondja ezt az elfogadott norma.) Miért lenne normális az, hogy csak két különböző nemű ember szeretheti egymást úgy, hogy azt szexuális mélységekben is megélik? Ki az a retardált, aki ezt kitalálta? Hát az, akinek az volt az érdeke, hogy az ember szaporodjon és kötöttségben éljen.

Hány olyan család volt és van, akik csak azért szenvedték le az életüket egymás mellett, mert az egyház és a normák úgy kívánták? Rengeteg. (Ha valóban felvilágosult és civilizált emberiség lennénk, akkor a kölcsönös tisztelet és segítőkész magatartás jellemezne minket.) Azok, akik ezekből az összezártságtól szenvedő, primitívebb alapokon nyugvó családokból szabadultak, biztosan hirdetni fogják butaságukat és az intoleranciájukat a világ felé. Mert ez van, ezt szereti a többség és kész! Nem gondolkodom, mert nem kell. Más már megmondta, hogy mi helyes és én aszerint fogok élni. Mert - bár nap, mint nap vétkezem (verem embertársaimat, lopok, csalok, hazudok) - fontos, hogy a normálisnak kikiáltott látszatvalóságomban éljek, ahol nincs helye toleranciának és értelemnek.

Tehát, véleményem szerint elsősorban azokból a családokból kikerülők utálják a másságot (a normálistól való bárminemű eltérést), akik nem kaptak értelmi és érzelmi nevelést. A hamis, normálisnak álcázott elvek nevelték őket arra, hogy csakis egysíkúan fogadják el a világot.

*Ha arra gondolsz, kedves olvasó, hogy ennyire azért ne sarkítsuk már le a témát, akkor egyet kell, hogy értsek veled. A fenti írás nem tükrözi a teljes véleményemet, az ennél sokkal árnyaltabb. Utólag úgy gondoltam, hogy a bejegyzés élesítése előtt megírom a második részt is. Abban már tovább jutottam a vallásosság ekézésénél, de többre nem mentem a boncolgatott dologgal. Katartikus végkifejletet ne várj! Nem lesz...

4 komment

Címkék: Cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr265422837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillaberk 2013.08.05. 23:54:47

Én is voltam egy beteges vallás tagja. Abban az volt az érdekes, hogy bár papíron a tanításaik élesen ellenezték a homoszexualitást, a valóságban az egyik legnépszerűbb sport volt. Sőt, a magyarországi melegpornót gyártók egy időben onnan szereztek lelkes szereplőket.
Most olvastam egy amerikai szociológus kutatásait az egyik USA-beli város nyilvános wc-kben zajló meleg aktusokról. A szociológus nagyon klassz elemzést készített arról, hogy kik járnak oda, meg minden egyéb. Mellékelt egy módszertani útmutatót. Abban kiemelte, hogy a sikeres kutatását segítette a szexuális aktusra koncentráló meleg szubkultúra beható ismerete. Miért? Mert egyházi iskolába járt és katolikus teológiát végzett, majd felszentelt pap lett.
Valahogy azt veszem észre, hogy ahol a legerősebben kikelnek szavakban a homoszexuálisok ellen, ott megy a legnagyobb gőzzel.

Fege 2013.08.06. 00:03:57

Hát, ezzel most nem tudok nem egyetérteni :) Érdekesnek hangzik amúgy a kutatás. Linket, vagy valamit, valamikor, valahova dobsz majd? Ha tudsz... :)

(Magyarul ha megosztanád valamilyen formában velem, annak örülnék.:)

Fege 2013.08.06. 00:05:41

@csillaberk: Bassza már meg, nem hiszem el, hogy folyton elfelejtem azt a kibaszott válasz szart megnyomni :D Szól az előző hsz-t olvasd el ;)

csillaberk 2013.08.06. 12:26:35

@Fege: Már írom is.
Laud Humphreys a neve.
Tearoom Trade a könyvének a címe, 1970 körül írta. Angolul olvastam, de láttam már magyar fordításban egy nagyobb könyvben. A magyar verzióért Tóth László felel, talán "Homoszexualitásról" a címe a könyvnek. Angolul jobb, mert sokkal direktebben fogalmaz. Illetve a magyar csak részleteket közöl, míg az angol eredetit le sem lehet tenni.
A magyar erőssége, hogy annak a magyar részei váltak letehetetlenné, legalábbis nekem. Igaz, hogy sokszor felnevettem, de örömmel olvastam.

Ha butaságokat írok ne aggódj, elvégre én csak külső megfigyelő vagyok, nem látok bele olyan mélységekig, mint te.
süti beállítások módosítása