Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Human Nature

2013.08.10. 15:00 :: Fege

Sokan a buzikat a picsogó fasszopókkal azonosítják. Öreg hiba, alább elmondom, hogy miért.
 

Azért, mert a buzik nem kizárólag idegesítő, tenyérbemászó, undorító fasszopók. Ilyenek is vannak közöttünk, de nem ez a legjellemzőbb magatartás a homokosokra nézve. Ezek az egyedek azért vannak sztereotipizálva, mert felülreprezentálódtak az idióta melegfelvonulásoknak köszönhetően. Ők a magamutogató senkiháziak. Nyugodtan elhiheti mindenki, hogy egy átlagos homokos férfi nem kelleti magát és nem is szenved feltűnési viszketegségtől.

Kibaszottul sértve érzem magam, amikor a melegfelvonulás idején ezzel a (buta) típussal vannak tele a virtuális címlapok. Én, és jó pár másik buzi is, mélyen elítélem ezt a fajta magatartást. Ugyanis szerintünk sem kell idióta módon más orra alá dörgölni a szexuális orientációnkat. Köszönjük szépen, azt megtartjuk magunknak. Viszont azt igenis szeretné a legtöbb meleg elérni, hogy csak azért, mert egy másik férfit szeret, ne legyen elnyomva. Arra vágyunk, hogy normális légkörben éljük le a kurva életünket a heterók között. Ehhez nem kérünk mást, csak emberséget. Szerintem simán elképzelhető lenne egy olyan világ, ahol mindenki eléldegél a másik mellett békességben. Tudom, ez álomvilágnak hangzik, de miért? Mert az emberek többsége lelki nyomorék, azért.

Viszont most kezdek elkanyarodni a témám fő csapásirányától, így vissza is eveznék a lényeghez. Az emberi természethez. Ez a kulcsa mindennek. Ahogy heterók közt is vannak retardáltak, semmirekellők, úgy vannak ilyenek a buzik között is. Ez nem kizárólagosan a meleg emberekre korlátozódik. Csak sajnos, mint mondottam volt, a kevesebb értelemmel megáldott társaink azok a vadbarmok, akik utcára vonulgatnak azzal a témával, amivel inkább ágyba kellene vonulniuk. A felvonulás legalapvetőbb motivációját (az elfogadás iránti vágyat) megértem, de azt ahogyan ezt a vágyat a világ tudtára adják, azt már nem. Ez is legalább olyan primitív hozzáállás, mint az, amikor melegeket vernek össze, csak a nemi vonzalmukra hivatkozva.

A téma egyébként nem egyedi eset. Ugyanez a sablon ráhúzható rasszok, nemzetek, vallási csoportok közötti konfliktusokra. Ezért is gyűlölöm a modern emberiséget. Mi a faszért kell így viselkednünk az embertársainkkal? Azért, mert a nagyokosok, régmúlt időkben élt idióták ezt adták ki parancsba? Hát, az is jó nagy hülye, aki erre igent mond. A jövő mindig az aktuális generáció kezében van, ha igazán bátrak lennénk, akkor máról holnapra elképzelhetetlen mértékű fejlődést tudnánk csak az által elérni, hogy a berögzült emberi motivációink legtöbbjét elengednénk. És, ha végre elkezdenénk a valódi gondolkodást, csodákra lennék képesek. Mindaddig viszont maradnak a jó öreg mindennapok...

2 komment

Címkék: Cikkek Világ Hetero

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr615454236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillaberk 2013.08.19. 17:27:44

Én egyetértek veled nagyon sok dologban. Ahogyan abban is, hogy a sok generáció óta belénk nevelt sablonok nem mindegyike működik jól csak azért, mert megszoktuk.
Amiben nem értek egyet, az a generációs szemlélet. Szerintem a különbség nem az egyes generációk között van. Ha generációs kérdéssé teszünk valamit, azzal két dolgot érünk el. Kirekesztjük azokat, akik egyetértenek velünk, de idősebbek. Valamint elszigetelődünk a saját generációnktól is, mert a leghangosabbak egyből elhatárolódnak.

Most megint mentegetőznöm kell, hogy nő létemre belecsacsogok, de a melegek között (én maradok ennél a szónál, amíg nincs jobb) sok az olyan idősebb, aki fiatalt keres. Ez is bizonyíték, hogy a meleg-problémáknak nincs generációs vetülete.

Fege 2013.08.24. 19:04:12

@csillaberk: A szövegben írt "aktuális generációt" a föld jelenlegi népességére értettem. Nem a rövidtávú korkülönbséget (két fél közötti 10-20-30 évet) akartam ezzel előhozni. Inkább nagyfokú korkülönbségre értettem -> aktuális generáció = mi mostani emberek ; régebbi generáció = 100, 200 stb évvel ezelőtt élt emberek összessége.

Magyarul, amit írni akartam az az, hogy ma, mi, mindannyian kellene, hogy tegyünk valamit a jövő embereiért.

Az idős-fiatal felállású párkapcsolat egy igen érdekes témakör. Manapság erőm nincs, hogy nagyobb lélegzetvételnyi szöveget írjak, de egyszer még benevezek erre a témára.
süti beállítások módosítása