Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Tartasz pornót a gépeden?

2013.09.02. 12:00 :: Fege

És a telefonodon?
 

Én már kezdetek óta (17 évesen, amikor saját gépet kaptam) azt vallom, hogy pornónak nincs helye a gépen. Az maradjon csak a neten, kiváltképpen, ha buzi pornóról van szó. Mondjuk, ha hetero lennék sem valószínű, hogy tartanék ilyeneket a gépemen.

Ennek a hozzáállásomnak a gyümölcsét akkor élveztem először, amikor egyik haverom megkérdezte, hogy használhatja-e a gépem, mert rá akar nézni a mailjeire. Mondom neki, hogy persze, nyugodtan üljön oda. Egyszer csak sűrű kattintgatásokra lettem figyelmes (nem néztem mit csinál a gépen, gondoltam magánügy, hogy a leveleit nézegeti). Amikor aztán gyanússá vált a dolog és odaálltam mellé, pofátlanul megkérdezte, hogy hol tartom a pornót. Hát, köpni-nyelni effektus, gondolhatjátok... Rövidre fogtam és közöltem vele, hogy azt ne keressen a személyes mappáim között és most azonnal takarodhat a gépem mellől. Erre neki állt feljebb, és nem hitte el, hogy nincs letöltve legalább egy film. Gondoltam ennyire sík nem lehet valaki.

Hogy miért engedtem oda a gépemhez? Mert jóhiszemű voltam. Nem is gondoltam volna, hogy valaki a személyes mappáim között majd pornót fog keresni. A másik dolog pedig az, hogy régebben semmit sem jegyeztettem meg a böngészőmmel, így gondoltam, ha tényleg netezni akar, akkor semmi személyes dolgomba nem fog tudni belenézni.

Tudom, semmit sem jelent, de általános óta ismerem. Kicsit szíven ütött, hogy ennyire degenerált, de túltettem magam rajta. Azóta óvatosabb vagyok, senkinek semmit nem adok oda, még akkor sem, ha fegyvert tart a tarkómhoz.

Most azonban bonyolódik a dolog. Ugye minden idióta okostelefonokkal rohangál, meg okostévékkel fekszik. Mondanom sem kell, hogy ezek is alkalmassá váltak a pornózásra, így jól teszitek, ha okultok a példámból és felkészültök az elképzelhetetlenre, és nem tároltok olyan dolgokat a könnyen hozzáférhető kütyüjeiteken, amik privát jelleggel bírnak. Még megfelelő védelemmel ellátva sem, mert egy ilyen trójait nem lehet kivédeni :S

2 komment

Címkék: Pornó Történet Tippek Cikk

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr175460871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zold.fulu 2013.09.02. 15:57:37

Hehe. :D Simán könyvjelzőzöm az ilyen oldalakat. Arra az esetre, ha valaki a gépet használni szeretné, van vendégfiók ahonnan kedvére szörfölhet. Gondosan kijelentkezek és szabadon garázdálkodhat a neten abból a fiókból, ahonnan a személyes dolgaimat nem éri el. Így sem a könyvjelzőimet, sem a mappáimat. Egy korábbi írásod és saját tapasztaltaim nyomán viszont elgondolkoztam azon, milyen más lehetőséget lehetne találni. Voltak kínos eseteim... :D

Dave Semen 2013.09.05. 23:08:43

Maradjon csak szépen a neten, ott a helye.
Végső esetekre (ha pl nincs net, és nagyon rákívánnék egy kis pornóra) van egy dvd-m kiírva a kedvenc jeleneteimmel. :)

De egyébként szigorúan privát böngészés a saját gépen is, letöltve nem tartok semmit, jobb a biztonság (a fegeblogra telefonról is privát böngészőablakkal lépek fel, sosem lehet tudni...:D)

Mondjuk csak a barátaimat engedem néhanapján a gépem közelébe (a telefonról ne is beszéljünk), így nem nagyon áll fenn a veszélye, hogy kutakodnának, de kíváncsi az emberi természet...
Mondjuk kurvára kiakadnék, ha az eredeti kéréstől eltekintve azt venném észre, hogy a gépemen turkálgat valaki - tök mindegy, hogy pornót keres-e vagy sem. Meg különben is minek akarna valaki pont nálam pornót nézni - ha nem kifejezetten ezért jött? :)

Telefonnal egyszer régebben majdnem lebuktam, de manapság rendkívül körültekintő vagyok ilyen ügyekben. :)
süti beállítások módosítása