Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Creative Commons

Imádok agyalni dolgokon, még akkor is, ha hülyeségek sülnek ki belőle...


CC logo.png

Ismerkedjünk! De hogyan?

2013.08.06. 10:45 :: Fege

Mi a legnagyobb baj a buzi léttel?
 

Az igényes ismerkedés hiánya. Tudjátok, jól bevezetett téma (első rész, második rész). Sok kezdő - és "haladó" - meleg küszködik ezzel a dologgal. Egyik írásom végén magam is feltettem a kérdést, hogy oké, hogy meleg vagyok, de hogy a faszba ismerkedjek?

Ahogy körbejártam a témát és olvasgattam arra jutottam, hogy ehhez nem kell más, mint arc. Nem baj, ha nem nézel ki úgy, hogy a meleg faszok azonnal eldurrannak, ha feléd fordulnak. Sőt, azok a melegek, akik értékkel bírnak, fix, hogy nem úgy fognak kinézni, ahogyan azok, akikre otthon a gép előtt vered a farkad. Az az álmodozás része a dolognak. A valóságban éppúgy sebezhető, hibákkal rendelkező meleg srácok vannak, mint amilyen te is vagy. Tovább megyek, a legtöbbjük olyan, mint te. Nem mernek ismerkedni, mert szorongásokkal és gátlásokkal vannak tele. Nem csak a külvilág által rájuk nehezedő nyomás tartja őket vissza attól, hogy ismerkedjenek, hanem azok a tévképzetek is, amelyekkel a neten találkoznak a meleg fórumokon.

A hülyeségek (szépség ideál) meg főképp azoktól a beképzelt gyökerektől erednek, akik túl sokat képzelnek magukról. Azoktól, akik harminc éves korukra kiégve, laza záróizommal ülnek majd egy magánklinika várójában, hogy a plasztikai sebész a seggét szűkebbre vegye, hogy ne szarjon maga alá akaratlanul is.

Különben meg nyugodj meg, ezek a senkiháziak úgyis tudnak ismerkedni. Olyan helyekre, olyan közegbe járnak, ahol a saját kategóriájukkal találkozgathatnak. Ők szolgálják ki egymás igényeit. Csak aztán majd egy szép napon nagyot fognak koppanni. A melegség ugyanis nem csak és kizárólag húszcentis faszokból és gecifröccsökből áll. Az kérlek szépen arról szól, hogy megpróbálod magaddal és a környezeteddel elfogadtatni azt, aki valójában vagy, és csak mindezek után következik a sex és a párkapcsolat. Rohadt nehéz lesz, de majd ha egyszer egymásra találtok a pároddal azt fogjátok mondani, hogy megérte. Megérte, mert azok lehettek, akik igazán lenni szerettetek volna. És ezt nem sok ember mondhatja el manapság.

Szóval, akkor mégis hogyan ismerkedj? Nyitott szemmel és lélekkel. Ne azt kutasd, hogy ki néz ki így, meg ki néz ki úgy, hanem azt a valakit keresd aki egy percnyi beszélgetés után önmaga stílusával megfogott. Ha ő is fogékony a dologra, akkor előbb-utóbb úgyis adódik helyzet a színvallásra. Csak lazán, légy önmagad, és felejtsd el végre a "photoshoppolt" férfi ideálodat. Ő csak a bit tengerben létezik.

Miért írtam a cikk elején azt, hogy arc kell az ismerkedéshez? Azért, mert a digitális éned még kevés a megváltáshoz. A párkereséshez TE magad kellesz, teljes valódban.

Szólj hozzá!

Címkék: Cikkek Ismerkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://fege.blog.hu/api/trackback/id/tr115446801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása